Dinamometre seria FL

• Variante construcrtive: FL 5, FL 10, … FL 2K. cu domeniul de masurare de la 5N … 2.5KN • Modul de masurare: in timp real cu pastrarea (hold) valorii masurate (maxime). • utilizabil si in conditii mediu / meteo dificile.

detalii

Sauter HK-D

Cu durimetrul Sauter HK-D, datorita functiei de calcul automat al compensarii, poate masura duritatea din orice directie.

detalii

XC 250 pyrometer

   XC 250 iese in evidenta printr-o acuratete excelenta a temperaturii si umiditatii relative. Prin IR se poate masura temperatura suprafetelor. Valorile masurate pot fi determinate luandu-se in considerare presiunea atmosferica si altitudinea locala.

detalii

LUFFT XA 1000

  XA 1000 - este instrumentul de masurare universal pentru profesionisti. Pot fi conectati diferiti senzori de mare precizie, cu autodetctie,  pentru monitorizarea conditiilor de mediu.  Pentru determinarea presiunii atmosferice are senzor incorporat.

detalii

PicoVACQ Rotation

   PicoVACQ Rotation, masoare numarul de rotatii / min. Loggerul se pozitioneaza in interiorul unor incinte ce executa miscari de rotatie de pana la 150 rpm, in oricare sens. Temperaturile suportate de catre logger sunt in intervalul: -40°C ... +140°C.

detalii

SPY RF® ReferencE

Datalogger destinat supravegherii incubatoarelor. Senzor extern recomandat: PT 100. Respecta normele: ROHS, CE, FCC.

detalii