Sauter HMP

   • Masoara duritatea  pieselor  metalice cu masa mai mare de 3kg. si o grosime minima de 8mm.  • duritatea este masurata din orice directie (360⁰).  •  calculeaza  valoarea rezistentei la rupere, pentru otel, pe un domeniu de 375 - 2639 MPa. 

detalii

PicoVACQ Rotation

   PicoVACQ Rotation, masoare numarul de rotatii / min. Loggerul se pozitioneaza in interiorul unor incinte ce executa miscari de rotatie de pana la 150 rpm, in oricare sens. Temperaturile suportate de catre logger sunt in intervalul: -40°C ... +140°C.

detalii

XP 101

   Realizare de ultima ora a firmei germane LUFFT, termometrul XP 101 este un etalon de referinta in sectorul industrial, pentru calibratoarele de temperatura, camere de clima, incinte termostatate etc. 

detalii

XC 250 pyrometer

   XC 250 iese in evidenta printr-o acuratete excelenta a temperaturii si umiditatii relative. Prin IR se poate masura temperatura suprafetelor. Valorile masurate pot fi determinate luandu-se in considerare presiunea atmosferica si altitudinea locala.

detalii

Sauter HK-D

Cu durimetrul Sauter HK-D, datorita functiei de calcul automat al compensarii, poate masura duritatea din orice directie.

detalii

SPY RF® ReferencE

Datalogger destinat supravegherii incubatoarelor. Senzor extern recomandat: PT 100. Respecta normele: ROHS, CE, FCC.

detalii