XC 250 pyrometer

   XC 250 iese in evidenta printr-o acuratete excelenta a temperaturii si umiditatii relative. Prin IR se poate masura temperatura la suprafetele corpurilor. Valorile masurate pot fi determinate luandu-se in considerare si presiunea atmosferica cat si altitudinea locala.

detalii

Sauter HK-D

Cu durimetrul Sauter HK-D, datorita functiei de calcul automat al compensarii, poate masura duritatea din orice directie.

detalii

Opus 20

    Seria loggerelor OPUS 20, o noutate a firmei LUFFT  sunt caracterizate printr-o proiectare modulară, flexibilă, cu o mare varietate de senzori cu largă exprimare a unitatilor pentru valorile masurate, in toate sistemele de monitorizare configurate dupa conditiile

detalii

Dinamometre seria FL

• Variante construcrtive: FL 5, FL 10, … FL 2K. cu domeniul de masurare de la 5N … 2.5KN • Modul de masurare: in timp real cu pastrarea (hold) valorii masurate (maxime). • utilizabil si in conditii mediu / meteo dificile.

detalii

XP 101

   Realizare de ultima ora a firmei germane LUFFT, termometrul XP 101 este un etalon de referinta in sectorul industrial, pentru calibratoarele de temperatura, camere de clima, incinte termostatate etc. 

detalii

LUFFT XA 1000

  XA 1000 - este instrumentul de masurare universal pentru profesionisti. Pot fi conectati diferiti senzori de mare precizie, cu autodetctie,  pentru monitorizarea conditiilor de mediu.  Pentru determinarea presiunii atmosferice are senzor incorporat.

detalii